DE SMULHOEK COLUMBUSPLEIN

DE SMULHOEK COLUMBUSPLEIN Heerlijk eten!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 4230 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Smulhoek Columbusplein. Meer weten? Ontdek meer

26 jun 2022 om 10:20 HET ETEN WAS NIET TE ETEN Ik had een kapsalon en burger gesteld Het patat bij de kapsalon was HARD teveel doorgebakken het leek wel chips En het vlees op de burger was aangebrand de kwaliteit van het etenbestel nooit meer hier
25 jun 2022 om 22:51 Eet was lekker bezorgr tanger was er snel en vriedlijke
24 jun 2022 om 19:59 Saus vergeten en letten nooit op notitie. Bellen niet naar telefoonnummer en eten was ok zoals normaal
24 jun 2022 om 17:28 geweldig, beste bestelling ooit, berenhap sate is om je gezicht in te rammen, had er 2, veel meer dan ik op kan maar ze zijn verdwenen, ik kon niet stoppen. alles was perfect, eten heet, drinken koud, echte kwaliteit,thanks Smulhoek personeel 101/100
23 jun 2022 om 11:04 Altijd snel en netjes bezorging
22 jun 2022 om 17:09 Tttantoee snelle bezorging lannnnn
21 jun 2022 om 20:42 Het was zo zo weinig dune
16 jun 2022 om 21:43 Super snelle en vriendelijke levering!
15 jun 2022 om 14:16 Top service
11 jun 2022 om 10:54 Per ongeluk verkeerd adres ingevuld. Bezorger was erg vriendelijk en bracht het alsnog!
11 jun 2022 om 5:12 Het eten was heerlijk. Maar toch ontevreden want geen drinken gehad en wel besteld. En 1 bakje sla terwijl we 2x donor hadden. Beter opletten wat men besteld!!!
11 jun 2022 om 3:25 Het eten was smakelijk en hele snelle levering!